Tænketanksarbejde

Logos er skabt ud fra troen på ordets skabende kraft. Rapporter og akademisk arbejde giver et solidt grundlag for at at påvirke politiske beslutninger og lovgivning.
Tænketanksarbejde

Danmarks lovgivning er for vidtrækkende til at noget menneske nogensinde kan blive ekspert i alle spørgsmål. Det gælder også medlemmer af Folketinget, der ofte er dybt afhængige af eksperters udtalelser og andre analyser for at være i stand til at skabe forbedringer gennem lovgivning.

 

Uoverensstemmelser mellem dansk samværspraksis og menneskerettighederne

Logos har med foreningens formand, Rasmus Munch Søndergaard, udarbejdet en rapport om Uoverensstemmelser mellem dansk samværspraksis og menneskerettighederne.

Se video om Logos’ første rapport:

 

 

LÆS RAPPORTEN HER

 

Rapporten er udarbejdet, fordi det danske familieretssystem giver for stor mulighed for at bruge grundløse beskyldninger til at afskære kontakten mellem uskyldige forældre og deres børn, fordi Danmark ikke har taget skridt for at implementere de første og mest grundlæggende dele af retten til familieliv, jf. den Europæiske Menneskerettighedskonventions artikel 8 om retten til familieliv.

Logos har finansieret arbejdet på rapporten og den kommende indsats for at få anbefalingerne i rapporten implementeret gennem lobbyarbejde overfor ministerier, Folketinget og andre interesseorganisationer.

 

Arbejdet kan støttes her: