Retssager

Politik og kampen for retfærdighed stopper ikke ved flertallets vilje. Logos kæmper for ytringfrihed og andre grundlæggende rettigheder gennem domstolene for at styrke Danmark.
Juridisk Aktivisme

I den politiske forening og tænketank, Logos, kæmper vi for at forsvare traditionelle værdier og frihedsrettigheder til gavn for det danske samfund. For at sikre, at vores vision og grundlæggende principper beskyttes, yder Logos økonomisk støtte til retssager, hvor disse værdier er på spil.

Ved at kæmpe for retssager, der har betydning for vores mål, kan Logos bidrage til at skabe præcedens og indflydelse, der når ud over vores egen organisation, men også at støtte andre, der ellers skulle bære byrden af deres overbevisning.
Ved at engagere os i juridiske kampe kan Logos forsvare vores værdier og beskytte demokratiske principper.


Ytringsfrihed

Logos har blandt andet været økonomisk bidragsydende for det juridiske forsvar af borger-journalisten, Kim Møller, som på grund af sit arbejde på Uriasposten.dk bliver udsat for politisk forfølgelse gennem domstolene.

Logos formand har som advokatfuldmægtig varetaget Kim Møllers forsvar i retten.

Sagen er dækket her:

Den første af flere anlagte sager mod Kim Møller blev vundet, men der er berammet retsmøde i den næste sag den 24. februar 2024.

Logos formand stillede sig ligeledes forrest for ved domstolene at udfordre det grundlovsstridige forsamlingsforbud under corona-nedlukningerne sammen med aktivisten, Lars Kragh Andersen ved at anmelde os selv til politiet.

 

Videoen fra vores arrangement kan ses her:

Sagen endte med en frifindelse:
Du kan støtte Logos’ juridiske aktivisme på Mobilepay