Retssager

Politik og kampen for retfærdighed stopper ikke ved flertallets vilje. Logos kæmper for ytringfrihed og andre grundlæggende rettigheder gennem domstolene for at styrke Danmark.

Juridisk Aktivisme I den politiske forening og tænketank, Logos, kæmper vi for at forsvare traditionelle værdier og frihedsrettigheder til gavn for det danske samfund. For at sikre, at vores vision og grundlæggende principper beskyttes, yder Logos økonomisk støtte til retssager, hvor disse værdier er på spil. Ved at kæmpe for retssager, der har betydning for […]

Kontakt

Tænketanksarbejde

Logos er skabt ud fra troen på ordets skabende kraft. Rapporter og akademisk arbejde giver et solidt grundlag for at at påvirke politiske beslutninger og lovgivning.

Tænketanksarbejde Danmarks lovgivning er for vidtrækkende til at noget menneske nogensinde kan blive ekspert i alle spørgsmål. Det gælder også medlemmer af Folketinget, der ofte er dybt afhængige af eksperters udtalelser og andre analyser for at være i stand til at skabe forbedringer gennem lovgivning.   Uoverensstemmelser mellem dansk samværspraksis og menneskerettighederne Logos har med […]


Politik

Opstilling til demokratiske valg og påvirkning af lovgivning gennem det danske Folketing på Christiansborg.

Opstillingsberettigelse Danmarks lovgivning bliver fastsat på Christiansborg og Logos ønsker at udøve indflydelse her. Du kan støtte Logos med din vælgererklæring HER.   Selvom vi ikke er opstillingberettiget er samarbejder Logos aktivt med medlemmer af Folketinget bl.a om udlændingepolitiske, familieretlige og ytringsfrihedsmæssige problemstillinger.